Laatste nieuws

Martin Bakker nieuwe trainer/coach tweede team fusievereniging Rigtersbleek en Nääs

De besturen van EKC Nääs en KV Rigtersbleek hebben afgelopen week ook een trainer/coach voor het tweede team van de fusievereniging gevonden. Met ingang van het seizoen 2022-2023 zal Martin Bakker de leiding nemen over het tweede team.

Martin Bakker komt, samen met Jan Willem Beekhuizen, over van HKC uit Hengelo. In goed overleg met de nieuwe hoofdtrainer is het bestuur uitgekomen bij Bakker. De eerste gesprekken tussen beiden waren erg positief, daarbij werd Bakker aanbevolen door Jan Willem Beekhuizen.

De werkgroep heeft met de aanstelling van Martin Bakker een geschikte trainer gevonden voor het tweede. De doelstelling voor het tweede team is om binnen aanzienbare tijd aansluiting te vinden bij het eerste. “Met de kwaliteiten die we als fusievereniging in huis hebben willen we met het tweede team minimaal in de Reserve Eerste Klasse uitkomen.” We zijn erg enthousiast met de komst van Martin Bakker.

Momenteel speelt het tweede team van KV Rigtersbleek in de Reserve Derde Klasse, EKC Nääs komt uit in de Reserve Vierde Klasse. Wordt het tweede van Rigtersbleek kampioen zal tweede team van de fusievereniging volgend seizoen uitkomen in de Tweede klasse. 

Realisatie Weland Webdesign   |      © 2021 EKC Nääs