Laatste nieuws

De aftrap van het 100 jarig bestaan van de EKC Nääs

8 mei 2022, de EKC Nääs viert haar 99e verjaardag en gaat het 100e jaar in.

Een mooie aanleiding om het jubileumjaar te beginnen met een wedstrijd tussen oud eerste spelers en de huidige selectie.

Het enthousiasme waarmee deze wedstrijd is ontvangen, geeft aan hoe de club nog leeft onder de (oud)leden.

Om 13.00 uur komen de eerste (oud)spelers het complex al op lopen, vol enthousiasme en benieuwd naar oude bekenden. Ongeveer 60 personen hadden zich opgegeven om deze wedstrijd niet te willen missen, natuurlijk niet allemaal om te spelen , maar zeker wel om deze bij te wonen en oude herinneringen op te halen.

Na een welkomstwoord door onze voorzitter Wilfred Onstein en  een gezamenlijke fotosessie kon de wedstrijd onder een heerlijk zonnetje beginnen. De afgooi werd gedaan door onze oudste leden Alie Zielman en Jan Lueksen, respectievelijk 76 en 75 jaar lid, die elkaar een paar keer de bal toegooiden als in oude tijden.  Dit alles onder grote belangstelling van publiek en (oud)spellers.

De wedstrijd had een mooi gelijkopgaand scoreverloop en de “oudjes” lieten zien het korfbal nog niet verleerd te zijn. Aan het eind van de wedstrijd won uiteindelijk de huidige selectie met 19-15. Daarna was het natuurlijk tijd voor een hapje en een drankje en het ophalen van oude en of nieuwe herinneringen.

Het was, ook gedragen door het mooie weer, een heerlijke opening van ons jubileumjaar en dit beloofd veel voor de activiteten die het komende jaar zullen worden georganiseerd.

En niet te vergeten ook de start van de verkoop van loten voor de jubileumsverloting met elke maand vanaf augustus hele mooie prijzen. De loten zijn te koop voor 10 euro per maand. Kijk voor meer info op onze site.

Realisatie Weland Webdesign   |      © 2021 EKC Nääs