FAQ

Heb jij vragen met betrekking tot de fusiebesprekingen of het fusievoorstel? 

Leden kunnen hun vraag insturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Jouw vraag wordt dan met antwoord toegevoegd op de website. We zullen niet persoonlijk antwoorden op jouw mail, maar binnen twee weken staan deze beantwoordt op de website.

Op beide websites komen alle vragen te staan.

Wanneer is de volgende informatiebijeenkomst voor leden?

Als bestuur vinden we het van belang om onze leden te horen en samen te discussiëren. Op maandag 6 december (KV Rigtersbleek) en woensdag 8 december (EKC Nääs) staan daarom de nieuwe infoavonden gepland. Deze kun je alvast in de agenda zetten. We zullen uiteraard rekening houden met eventuele coronamaatregelen.

Wat houden de fusiebesprekingen in?

Als gezamenlijke werkgroep, een afvaardiging van de besturen van zowel EKC Nääs als KV Rigtersbleek, zijn we de laatste maanden druk bezig geweest met de eerste stappen voor een fusievoorstel. Het voorstel heeft als doel één vitale korfbalvereniging te vormen in Enschede Noord.

Dit plan, wat uiteindelijk voorgelegd zal worden aan de bijzondere algemene ledenvergadering voor een definitief besluit, omvat een viertal pijlers. De pijlers strategisch, financiën, uitvoerend en HR zijn de onderwerpen waaraan invulling wordt gegeven.

Wie zijn er aanwezig bij de fusiebesprekingen?

Van beide besturen is een afvaardiging aanwezig bij de fusiebesprekingen. Van EKC Nääs zijn dit Wilfred Onstein, Alex Achterhuis en Benno Dieben. Van KV Rigtersbleek zijn dit Stan Huizinga, Wybren Kortstra en Harm Middelburg.

Realisatie Weland Webdesign   |      © 2021 EKC Nääs