Fysiotherapie De Bleek

 

debleekopnieuwSamenwerking Korfbalvereniging E.K.C. Nääs en fysiotherapie de Bleek

E.K.C. Nääs heeft een samenwerking met fysiotherapie de Bleek, ze zijn gespecialiseerd in sport- en orthopedische blessures.

Uit de cijfers van veiligheid.nl blijkt dat jaarlijks 85.000 blessures worden opgelopen tijdens korfbal. Dit komt overeen met 4,6 blessures per 1.000 uur dat er gekorfbald wordt. Dit betekent dat de kans op een korfbalblessure beduidend groter is dan de gemiddelde kans op een sportblessure bij een doorsnee sporter (1,8 blessures per 1.000 uur sport).

IMG 6798Preventief kunnen veel sportblessures worden voorkomen, door middel van oefeningen, manier van trainen, schoeisel, taping etc. De (sport)fysiotherapeut is de specialist op dit gebied.
Mocht je desondanks toch een (sport)blessure hebben, dan kan je tevens bij fysiotherapie de Bleek terecht. De fysiotherapeut kan je hiervoor behandelen, maar kan je ook adviseren om naar de huisarts of specialist te gaan.

Fysiotherapeut Anika Leeuw zal het aankomende seizoen samen met (sport)fysiotherapeut Lars Arends de medische begeleiding verzorgen.
Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met:


Fysiotherapie de Bleek
Gezondheidscentrum Twekkelerveld
Maanstraat 130
7521 HC Enschede
Tel: 053-4358992
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.fysio-debleek.nl